ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφές και αλλαγές. Αν για οποιοδήποτε λόγο, δεν είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα που αγοράσατε, η εταιρεία Kalopoulos θα εκδώσει επιστροφές για το στοιχείο(α) που επιστράφηκαν εντός 7 ημερών από την αγορά, με την προϋπόθεση το στοιχείο(α) να επιστρέφονται στην αρχική συσκευασία, αχρησιμοποίητα και ακέραια.

Στα εσώρουχα αλλαγές δεν γίνονται για λόγους Υγιεινής

H η εταιρεία Kalopoulos δεν αποδέχεται την ευθύνη για την απώλεια των προϊόντων κατά τη μεταφορά επιστροφής. Τυχόν απώλειες με τον τρόπο αυτό είναι η ευθύνη του αποστολέα. Όλες οι επιστροφές πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση απόδοσης μας που παρέχεται κατόπιν αιτήματος.

Η η εταιρεία Kalopoulos έχει την άδεια να διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί μια πλήρη επιστροφή χρημάτων αν το επιστρεφόμενο στοιχείο(α) είναι σε μια κατάσταση που εμποδίζει τη μεταπώληση στην πλήρη τιμή του προϊόντος. Αυτό δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας. H η εταιρεία Kalopoulos θα επιστρέψει το κόστος αγοράς του στοιχείου(α) με τη χρήση της αρχικής μεθόδου πληρωμής σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής. Εάν η επιστροφή είναι το αποτέλεσμα μιας λανθασμένης αποστολής παραγγελία ή το στοιχείο είναι ελαττωματικό ή κατεστραμμένο κατά την άφιξη, H η εταιρεία Kalopoulos διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει το κόστος της επιστροφής των εμπορευμάτων σε ένα ανώτατο όριο των € 15,00.

Είστε υπεύθυνοι για την πλήρη ναυτιλία και την ασφάλιση τα επιστρεφόμενων προϊόντων πίσω σε μας. Δεν δεχόμαστε την ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία των επιστρεφόμενων εμπορευμάτων κατά τη μεταφορά. Απαιτήσεις για απολεσθέντα αγαθά που αποστέλλονται από εσάς πρέπει να αντιμετωπιστεί από εσάς ως τον αποστολέα. Τα ρουχα πρέπει να επιστρέφονται με το κουτί τους, εντός άλλης συσκευασίας για την μεταφορά και ΠΟΤΕ κλεισμένα με αυτοκόλλητη ταινία πάνω στο κουτί. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα έξοδα αποστολής για να μας στείλετε το δέμα είναι με δικά σας έξοδα. Στα προϊόντα τα οποία βρίσκονται σε έκπτωση ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων, παρά ΜΟΝΟ αλλαγή με άλλο προϊόν. (Ο πελάτης έχει διαβάσει και κατανοήσει τους όρους πριν προχωρήσει σε αγορά.) ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων σε αγορες που πραγματοποιούνται σε περίοδο Black Friday,Cyber Monday. Η επιστροφή του ποσού γίνεται μέσα στις επόμενες 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος. Εάν το επιστρεφόμενο προιον δεν έχει το καρτελάκι του πανω και δεν υπάρχει η απόδειξη που το συνοδεύει δεν θα πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.